Bemutatkozás


 

A 100%-os magyar tulajdonban lévő SYMPORT HOLDING Informatikai ZRT. és tagvállalkozásai a magyar informatikai biztonsági, adatmentési és archiválási piac egyik meghatározó szereplőjeként 2005 óta folyamatosan építi kompetenciáját és megoldási portfólióját a közép és nagyvállalati szegmensben. Mind a telepített megoldások minőségét, mind pedig a komplex IT rendszerek üzemeltetési költségének racionalizálását szem előtt tartva törekszünk hosszú távú partneri kapcsolatot kialakítani megrendelőinkkel.

Elkötelezetten támogatjuk szakértő kollégáink szakmai fejlődését.

Készséggel vállaljuk a különböző IT biztonsági, adatarchiválási és adatmentési megoldások tervezését és az igényeknek legmegfelelőbb testre szabását, valamint teljes körű megvalósítását. Üzemeltetés támogatási szolgáltatásaink keretében magasan képzett mérnök kollégákkal folyamatos rendelkezésre állás mellett készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére a megoldásszállítást és telepítést követően is.

Küldetés


A Symport a magyarországi és a regionális informatikai piac meghatározó szereplőjeként professzionális IT biztonsági, adatmentési és archiválási, valamint tanácsadási, telepítési és üzemeltetés támogatási szolgáltatások nyújtását tekinti legfontosabb feladatának. Hozzáadott értéket teremt a közép és nagyvállalatok IT üzemeltetésért felelős vezetői számára. A gazdasági racionalitások figyelembe vétele mellett innovatív technológiai megoldások alkalmazásával támogatja a környezettudatos IT rendszerek kialakítását. A Symport a technológiai és megbízhatósági szempontok mellett kiemelt figyelmet fordít a komplex IT rendszerek egyszerű működtetésére és az igény szerinti skálázhatóságra is.